Indítsd el a saját partnerprogramodat!

A legtöbb vállalkozónak állandó fejtörést okoz, hogy milyen módon tudná a forgalmát, bevételeit a legolcsóbban a lehető legnagyobb mértékben növelni. Több lehetőség adódik, pl. reklámozás, a vállalkozás bővítése, új termék előállítása, új munkatársak felvétele, stb. Mindegyik megoldás nagy hátránya, hogy sokba kerül.

Pedig van egy lényegesen olcsóbb és általában rendkívül hatékony megoldás, egy partnerprogram elindítása. Rövid idő alatt elindítható (pár nap, de maximum 1-2 hét), nem kerül többe mint egy újsághirdetés, egyszeri befektetés és mégis néhány hónap alatt jelentősen megnövelheti, akár meg is többszörözheti a bevételt.

Bővítsd honlapodat, vagy webáruházadat egy affiliate programmal, ez a legjobb módja, hogy növeld a forgalmat és az értékesítéseket.

Persze ez is csak akkor lesz eredményes, ha tudod, hogy mit kell tenned. Én teljes megoldást kínálok egy affiliate program elindításához és működtetéséhez. Összeállítottam egy olyan csomagot, ami rendkívül költséghatékony és bárki számára elérhető.

Mi szükséges az induláshoz?

  • Egy affiliate szoftver, ami figyeli és naplózza az affiliate partnerek tevékenységét. (pl. Affiliate Pro, Post Affiliate Pro, MarketingSzoftverek AdSmart rendszere, stb.)
  • Egy új weboldal, ami tartalmazza a partnerprogram leírását, a feltételeket és jutalékokat, valamint egy link az affiliate szoftverhez
  • Bannerek, reklámanyagok a partnerek részére
  • MySQL adatbázis

Az affiliate szoftver

Az affiliate szoftver segítségével automatizálhatod a partnerprogrammal kapcsolatos naplózási és adminisztrációs feladatokat.

Miért előnyös egy saját program indítása?

  • Egyszeri költség, nincs havi díj
  • Egy szoftverrel tetszőleges számú termék kezelhető
  • A kereső optimalizálás szempontjából is hasznos (a partnerek linkjei a saját honlapodra mutatnak)

Jelenleg három olyan affiliate szoftverről tudok, amelyik magyar nyelven is használható:

SoftService – Affiliate Pro 3

További információk: Affiliate Pro 3

QualityUnit – Post Affiliate Pro 4

További információk: Post Affiliate Pro 4

MarketingSzoftverek AdSmart

Az AdSmart rendszer a MarketingSzofverek fejlesztése, egyelőre csak a MailMaster vagy a WebMonitor szoftver használói vehetik igénybe. További információkat a cég ügyfélszolgálatán kérhetsz.

További információk: www.marketingszoftverek.hu
(új ablakban nyílik meg)

Egyéb tudnivalók

Amennyiben az affiliate program indításával, beüzemelésével kapcsolatban további felvilágosításra van szükséged írj az ügyfélszolgálati email címre:


A bejegyzés kategóriája: Partnerprogram indítása
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.


Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.