Könyvek

(Ajánlott kereskedelmi termékek)

Az alábbi könyvek a Részletek… linkre kattintva a forgalmazó weboldalán vásárolhatók meg.

Magyar nyelvű marketing könyvek
Google AdWords mesterfogások – Nyereséges hirdetések lépésről lépésre
Ha már használod az AdWords hirdetési rendszerét vagy már egy ideje gondolkodsz azon, hogy kipróbálod, akkor rengeteg tanulópénzt spórolhatsz meg ennek a könyvnek segítségével, mivel már a kezdetektől fogva megtanít nyereséges hirdetéseket futtatni!
Google Analytics – Hogyan láss látogatód veséjébe?
Lépésről lépésre segít üzembe helyezni és szakszerűen beállítani a Google Analytics webanalitikát, majd gyakorlatias tanácsokkal és esettanulmányokkal megtűzdelve bemutatja, hogy a jelentésekből mi mindenre tudsz következtetni. Segít abban is, hogy jobban megismerd látogatóidat és hogyan mérd az igazi, kézzel fogható eredményeket, valamint olyan dolgokat, amikre nem is gondolnál!
Hirdess a Facebookon!
A magyar internet felhasználók tömegesen fordulnak a világ legnagyobb közösségi oldala, a Facebook felé. Ha vállalkozóként világos képed van a célcsoportodról, hirdess azoknak az EMBEREKNEK, akik a potenciális vásárlóidat jelentik.
Keresőoptimalizálás lépésről lépésre
Keresőoptimalizálás azoknak, akik a legtöbb látogatót akarják kihozni a keresőkből.
Piacelemzés 2.0
Ez az ebook elsősorban kezdő internetes vállalkozóknak szól, ezért lépésről-lépésre végigvezet a főbb piacelemzési folyamatokon, gondosan elmagyarázva a legfontosabb elemeit és fogalmait.
Profi Tartalomfejlesztés Online
Gondot okoz a tartalomfejlesztés? Tanuld meg, hogyan írhatsz érdekfeszítő blogbejegyzéseket, hírleveleket, honlapszövegeket, e-bookokat, amik nemcsak látogatottságot hoznak a honlapodra, de bizalmat is építenek.
Webergonómia – Hogyan tedd hatékonnyá weboldalad?
Gyakorlatias tanácsok weboldalad hatékonyságának drasztikus növeléséhez. Példák és ellenpéldák sora bemutatja, hogyan válhat honlapod a hús-vér internetezők számára felhasználóbaráttá, kellemessé és kényelmessé. Kerülj be abba az elit csoportba, akik Magyarországon elmondhatják magukról, hogy a weboldaluk tervezésénél figyelembe vették a webergonómiai szempontokat.