A hónap bejegyzései: március 2010Indítsd el a saját partnerprogramodat!

A legtöbb vállalkozónak állandó fejtörést okoz, hogy milyen módon tudná a forgalmát, bevételeit a legolcsóbban a lehető legnagyobb mértékben növelni. Több lehetőség adódik, pl. reklámozás, a vállalkozás bővítése, új termék előállítása, új munkatársak felvétele, stb. Mindegyik megoldás nagy hátránya, hogy sokba kerül. Folytatás

Kategória: Partnerprogram indítása | Címke: | Indítsd el a saját partnerprogramodat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Affiliate Pro 3

Az Affiliate Pro 3 egy hatékony és olcsó PHP affiliate szoftver. Fejlett funkciói segítségével létrehozhatsz egy partnerhálózatot, a kezelt termékek és az affiliate partnerek száma nincs korlátozva. Az Affiliate Pro az egyik legjobb affiliate szoftver a piacon: nagyon rugalmas, testre szabható, felhasználóbarát, könnyen kezelhető és a leginkább megfizethető affiliate program.
Folytatás

Kategória: Affiliate szoftverek | Címke: , | Affiliate Pro 3 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Post Affiliate Pro 4

A Post Affiliate Pro az egyik legnépszerűbb affiliate szoftver világszerte. A program 3-as verziója Magyarországon is a legtöbbet alkalmazott rendszer, köszönhetően annak, hogy magyar nyelven is működik.

A QualityUnit 2008 november végén kiadta az új 4-es verziót. Teljesen átdolgozták a rendszert, sok új funkcióval és teljesen új grafikus felülettel.
Folytatás

Kategória: Affiliate szoftverek | Címke: , | Post Affiliate Pro 4 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva